top of page

REFERANSER FRA KLIENTER

 

Mor til pike 6 år

 

"Etter at datteren vår over lengre tid hadde gått i behandling for angst, uten tegn til bedring, tok vi etter anbefaling fra andre kontakt med Kicki. Tross en sprengt timeplan, ryddet Kicki plass til å ta i mot familien. Vi møtte en dyktig, varm og handlekraftig fagperson, som fikk avgjørende betydning for at jenta vår nå går lysere tider i møte."

 

HR-ansvarlig

 

"Vi er et konsern med over 1000 ansatte. Noen ganger i livet kommer en kanskje i situasjoner hvor det er godt å kunne få hjelp av en utenforstående til å "rydde" opp i tankene. Som HR-avdeling opplever vi det som trygt å ha en fast psykologtjeneste å sende ansatte til når problemene, jobbrelaterte eller ikke, blir av en slik art at vi opplever ikke selv å ha kompetansen som skal til. Vi har meget gode erfaringer med Oslo Kognitive senter som samarbeidspartner og får også gode tilbakemeldinger fra ansatte som har benyttet seg av tjenesten."

Kvinne 41 år

 

"Jeg hadde slitt med lav selvfølelse og sosial angst i mange år uten å snakke med noen om det. Samtalene hos Kicki Martinsen hjalp meg med å redusere grublingen og mine selvkritiske tanker. Jeg fikk et mer balansert syn på meg selv i forhold til andre. Jeg fikk hjelp til å ikke gå sånn i kjeller'n når jeg følte at jeg mislyktes i sosiale sammenhenger. Ved å snakke om mine reaksjoner og tanker så jeg plutselig at de var sterkt overdrevet.Jeg tørr å snakke med noen av de rundt meg om litt av det jeg synes er vanskelig. Jeg fikk konkret og praktisk hjelp til å jobbe med pust, tanker og følelser."

 

Pappa til pike 7 år

 

"Vi tok kontakt med Kicki Martinsen i forbindelse med at vår datter, som hadde utfordringer med sjenanse, skulle starte i første klasse. Kicki har gjennom gode samtaler hjulpet oss å reflektere rundt situasjonen, samt gitt oss gode, konkrete råd som har vært til stor nytte. Vi nøler ikke å anbefale henne til andre i lignende situasjon."

 

bottom of page