top of page

TJENESTER

Vi tilbyr ulike tjenester som skreddersys til deg og dine behov. 

Nedenfor ser du en oversikt over hva som tilbys

 

PRIVAT BEHANDLING

- Vårt hovedfokus er på behandling av blant annet problemer som angst, depresjon, reguleringsproblematikk, effekt av langvarige belastninge. Behandling gis til barn, ungdom og voksne. I behandling av barn og ungdom blir vi sammen enige om hvordan foreldrene skal være deltaktige i behandlingen.

Vi tilbyr også samtaler før problemene har vokst seg store slik at vi kan forebygge utvikling av problemer til lidelser.

Pga. andre arbeidsoppgaver tilbyd pr i dag behandling på mandag ettermiddag og tirsdager på dagtid.  

 

KURS

- Ved tilstrekkelig påmeldig vil vi tilby kurs for barn som primært er engstelilge; "Mestrings-katten kurs". Barna som vil kunne ha nytte av et slikt kurs tør ofte ikke å sove i egen seng eller er engstelige når foreldrene er borte, de kan bekymre seg for å dumme seg ut i sosiale settinger eller de kan være redd for spesifikke hendelser eller situasjoner som tordenvær, vind, hunder eller sprøyter for å nevne noe.

Vi har også kurs for barn som tenker de bekymrer eller gruer seg mer enn andre barn, og vi r etter oss da både mot de triste og de engstelilge barna.

Videre tilbyr vi kurs for ungdom med eksamens-angst. Dette kurset er intensivt og går over 2 - 3 uker.

 

BEDRIFTER

Vi tilbyr bedriftsavtale for psykologisk konsultasjon til bedrifter slik at ansatte som feks står i utfordrende livssituasjoner kan få rask tilgang til samtaler/psykologisk behandling.

 

 

PRISER - du kan se en oversikt over priser her.

Bedriftsavtale forhandles direkte med bedriften.

bottom of page